BCC SYKKEL 2016

Forberedelser

BCC Sykkel 2016

Grovfjord forbereder seg til lørdagens sykkelfest når bygda venter over 200 syklister gjør sin målgang ved Grov skole etter å tilbakelagt hhv 80 og 190 km fra Riksgrensen.
I tillegg kommer trimmerne som nøyer seg med ca 35 km fra Gratangsbotn.

Med tilskuere, støttepersoner til syklistene og øvrig arrangørstab kan det nok ventes omkring 300 personer vil sette sitt preg på bygda i noen hektiske og travle ettermiddagstimer på lørdag.

Dette vil derfor føre til noen trafikkale utfordringer i området Øra - Sjøvollen.

Som målarrangør av sykkelrittet ber Grovfjord IL lokalbefolkningen være inneforstått med dette og opptre smidig og imøtekommende i møtet med syklistene og retter seg etter de anvisninger som blir gitt av arrangørene ute på veien.

Bl.a vil det i innkomstperioden for syklistene, ca kl 1500 - 1700, bli opprettet enveiskjørt sone mellom krysset i Øra og krysset FV 825/veien opp til Gloen. Det vil i den aktuelle tidsperioden kun være tillatt å kjøre retningen fra Øra til Sjøvollen. (I samme retning som syklistene kjører til mål.)

For de som kommer fra nordsiden av krysset 825/Gloen må disse kjøre over Gloen/Ressan og videre mot Harstad/Narvik eller til sine eiendommer mellom Øra og Sjøvoll.

Med velvilje og litt tålmodighet bør dette kunne foregå uten store problemer og vi Grovfjord IL håper lokalbefolkningen setter pris på den høye aktiviteten og det store engasjementet rittet fører med seg.

Værutsiktene er gode for lørdagen og Grovfjord IL ønsker publikum, syklister og arrangør lykke til med arrangementet og at vi sammen gjør dette til en flott og minnerik dag for sykkelsporten i bygda.

Det er ikke helt som Arctic Race, men litt pynting i forbindelse med sykkelrittet er gjort, bla. på trafikkøya i krysset og opphenging av flagg fra Løen til brannstasjonen. 
Så har du noen gjenstander igjen fra fjorårets store begivehet i Grovfjord er det full anledning å stille det ut langs sykkeltraseen på lørdag også.

Mange travle timer gjenstår før startskuddet går lørdag formiddag. Men noe begynner å falle på plass. I kveld ble bl.a kafèteltet på skoleplassen satt ut, og noen av bordene er også kommet på plass. I kveld var det også briefing av arrangementet for bl.a vaktene og salgspersonellet.

Har du ledig tid på lørdag og lyst til å bidra for at arrangementet skal bli best mulig, ta kontakt med Sverre Arne Dalhaug, tlf. 482 26 553.

PS!
Det lønner seg å arrangere sykkelritt, det kan gi positive ringvirkninger på flere områder. Mange har vel lagt merke til at det nettopp er lagt asfalt i hullene langs sykkeltraseen inn mot målområdet.
BARNERITTET 2016

Barnerittet 2016

Hele 335 sykkelryttere, inkl. 34 barn, er status for årets BCC med innkomst i Grovfjord.

Arrangøren fikk mange posive tilbakemeldinger og med værgudene på sin side under rittavvikling og premieutdeling må årets arrangement få benevnelsen svært så vellykket.

Nedenfor noen bilder fra barnesyklinga som foregikk i området Grov skole - Kalvskinnet.Vinnere 80k herrer

Seierspallen av herrenes 80k. Glad vinner Torgeir Skjeldnes, Bardu IL Sykkel. Til venstre nr 2 Kenneth Jensvold Markussen, Team Zu4R mens Stian Storeng, Harstad CK fikk siste pallplass.

Seierskvinner

Seierspallen i dameklassen, Karianne Kanebog, Lisa Holmer og Jolanta Rychter.

Hovedfelt 80k

Hovedfeltet på 80k i innspurten.

Vinnere 80k kvinner

Seierspallen for 80k kvinner. Vinnerne får overrakt sine premier av Skånlands ordfører. Vinner ble Hanne Kristine Munkvold,Harstad CK, her flankert av nr to Pernille Mengshoel, SK Rye Sykkel og Ingrid Skjønhaug, Harstad CK.

Jolanta Rychter

Jolanta Rychter nr 3 i kvinneklassen.

Far og datter

Lina Hoff Svendsen og pappa Tor Einar i fin form de siste metrene før målstreken.

Ronny Pettersen

Ronny Pettersen, best av de to grovfjordingene som deltok i rittet.

Lise Holmer

Lise Holmer, endelig i mål, etter å ha syklet som alene kvinne langløypa på 190 km. Imponerende.

Fornøyd Mathias Holmer

Mathias Holmer, fornøyd med rittet.

Knut Ståle Arntsen

Knut Ståle Arentsen, nr 2 i herreklassen foran Kent Pettersen.

Glad vinner av ny sykkel

Gladeste deltaker i barnesyklinga, Martin Strøm Skogstad, som vant denne flotte sykkelen,

Spennende før målgang

Ivrig speidende etter sine håpefulle.

Folkefest

Svært mange grovfjordinger hadde funnet veien til skolen for å overvære innkomsten av sykkelrittene. Det ble servert kaffe og kaker, is og brus.

Vellykket arrangement

Fornøyde med arrangementet var både dugnadsjef, Sverre Arne Dalhaug og ordfører/premieutdeler Helene Berg Nilsen

Vinnere 190k

Seierherrene på 190k. Bjørn Anders Johnsen, Team Zu4R var raskest med Magnus Vesterheim, Team Bandittene (tv) på andreplass og Bernhard Blom, Tromsø CK på tredje (th).

Seierherrer

Seierspallen i herreklassen, Knut Ståle Arntsen, Ørjan Bohinen og Torgeir Selnes.

Karianne Kanebog

Vinner dameklassen

Info om Team Rynkeby

Sverre Arne Dalhaug kunne under premieutdelingen fortelle at BCC kom til å engasjere seg i Team Rynkeby, en organisasjon med formål å samle inn penger til Barnekreftforeningen. Organisasjonen er kjent for å gjennomføre sykkelritt fra Norge til Paris.

Sverre Arne Dalhaug

Arrangør og deltaker!

Fornøyde trimmere

Glade og fornøyde trimmere i fin form svært så fornøyde med å ha nådd målet.

Mathias Holmer

13 år! Best i trimklassen, tida 26.22.

Lise Holmer

og hun fikk fortjent gratulasjon og pokal av BCC-general, Christen Eide-Hermansen.

Knallhard duell

Duell helt til målstreken

Hovedfeltet 80k

Hovedfeltet på 80k i innspurten.

Vinner 80k herrer

Det ble ingen duell helt til målstreken. Vinner av 80 k herrer, Torgeir Skjeldnes, Bardu IL Sykkel.

Fornøyde medaljevinnere

Fornøyde medaljevinnere

Fornøyd førstegangssyklende

Også førstegangssyklende i trimklassen var fornøyd med egen innsats og medalje. Men etter det han selv har skrevet på FB var Gloenbakken et brutalt møte.