Grovfjord Cup


Grovfjord IL arrangerer årlig Grovfjord Cup på ski, for alle barn og unge i alderen 0 til 16 år, i lysløypa på Ressan. I 2019 deltok totalt 54 unger på årets skikarusell!! Barna har vist solid innsats og gode ferdigheter i den vel 900 meter lange lysløypa, og har kunnet vel fortjent innta vafler og varm saft i lavvoen etter målgang.

Årets siste Grovfjord Cup ble arrangert på Revelvhøgda. Det ble en kjempeflott avslutning av årets skisesong for våre minste langrennsløpere! Mange unger, foreldre og besteforeldre hadde funnet veien til høgda for sesongens siste skirenn. Skirennet ble avsluttet med grilling og twistløype, samt utdeling av pokal og diplom til alle. Stor stas, og alle ungene fikk noe å fylle påskeegget med!

Vi vil rette en stor takk til foreldre, besteforeldre og alle som har stilt opp og heiet frem sine kommende skistjerner! Vi gleder oss til neste sesong!

Grovfjord Cup er igjen blitt et populært tilbud vinterstid, og idrettslaget har planer om å videreutvikle Gloen og området for å tilrettelegge for mer skileik. 


Klar til start på årets siste Grovfjord Cup, Revelvhøgda.


Start på Gloen.


Bålkos og pølser hører med!


Premieutdeling og diplom til alle som har deltatt i Grovfjord Cup, 2019.