Øyvind 50 år!

Postet av Svein Bertin Simonsen den 10. Mai 2020

I dag passerer Øyvind en milepøl i livet, et halvt hundre år.
Fotballen var årsaken til at Øyvind kom til Grovfjord på slutten av 80-tallet, og han etablerte seg raskt som A-lagets faste keeper. Han ble en av mange sentrale spillere som løftet laget opp til et nivå vi ikke trodde var mulig for vår lille bygd. Men han og medspillerne, på og utenfor banen, plasserte virkelig bygda vår på kartet.

Det ble en reise som ga klubben flere topplasseringer i 2.divisjon og med kampen mot Lillestrøm som den ultimate opplevelsen.

Sammen med Liv Torunn forlot han imidlertid laget og bygda etter endt fotballkarriere for å fortsette sin utdanning og yrkeskarriere i Trondheim/Oslo. Men etter noen år sørpå tok fornuften både han og resten av familien og førte alle tilbake til Grovfjord - TAKK og PRIS for det !!

Øyvind er en person som liker å være med der det skjer og kom raskt med i GIL-styret etter tilbakekomsten. Fra 2005 tok han ansvar for barne- og ungdomsutvalget (nå rundt A-laget og dyktig sponsoransvarlig). Primus motor og hovedmann for å få på plass kunstgressbanen i bygda, ei avgjørende investering for fotballaktivitetene på barne-/ungdomsnivå i Grovfjord.

Øyvind har alltid vært, og er, en særdeles god medarbeider i GIL-styret helt siden han kom tilbake til bygda. Med sin positivitet og kreativitet, har han vært en viktig brikke i laget.

Han tar ansvar og viser engasjement - både for GIL (og andre lag) og bygda, og er en utmerket arrangementsleder, koordinator og organisator.  En mann for de store anledninger, jfr. fotballskolen, Arctic Race m.m.

Øyvind er iderik med vekt på samarbeid og samhold, og med perspektiv på bygdeutvikling og bolyst.

Grovfjord IL er utrolig heldig som har en slik dyktig ressursperson i laget, og vi er særdeles takknemlig for innsatsen og den utrolige jobben han gjør for idrettslaget og bygda vår!

Takk Øyvind!  Bildet viser gave fra klubben

Med største gratulasjoner

Styret i Grovfjord Idrettslag


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.