Løypekjøring i solskinn

Postet av Svein Bertin Simonsen den 3. Apr 2020

Per Sandengen og Geir Haukebøe kan slappe av og nyte dagens solstråler etter nok en jobbedag ute i løypetraseen, inkl. måking av noen hyttetak ved Revvatnet.

Begge har erfaring med skigåing og løypepreparering i området de siste 40 årene, men ingen kan huske det har vært slike snømengder her som denne vinteren.-Ved postkassen i indre del av Revvannet har vi nå målt 3,5 m snø og vi har vært nødt å grave oss ned for å finne postkassen med noteringsheftet, kunne Per Sandengen fortelle.


Både Per og Geir, i tillegg til Roar Tande, har hatt en svært hektisk og strevsom vinter med å holde løypenettet åpent, men de har klart det etter utallige timer ute i snøkaoset . Det er dette nettet som binder sammen løypene fra Herjangsfjellet sammen innenfor Revvannet (Tuva).

 Vi får håpe at den verste vinterperioden er over og at gutta får nyte en forhåpentligvis rolig og solrik påske. Det har de så vel fortjent, og med en stor takk fra alle som benytter området.

Det ligger gedigne snøhauger rundt parkeringsplassen på Revelvhøgda.  Entrepenøren  som har oppdraget med rydding av plassen har gjort en prima jobb og forholdene for parkering til skiglade turgåere har vært helt utmerket.

Geir Haukebøe og Caddyen er konger på snøhaugenKommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.