Breddeaktiviteter stoppes ut april i første omgang!

Postet av Grovfjord Idrettslag den 12. Mar 2020

Breddeaktiviteter stoppes ut april

Dette innebærer all form for trening, samlinger og kampaktivitet i fotballen.

 

Ball liggende på øde bane.


Norges Fotballforbund har vedtatt at all breddeaktivitet stoppes ut april. Dette innebærer all form for trening, samlinger og kampaktivitet.

Vedtaket kommer som følge av FHIs anbefalinger om tiltak for å hindre spredning av koronaviruset i Norge. NFF følger situasjonen tett og er sammen med NIF i løpende dialog med helsemyndighetene.

Onsdag kom helsemyndighetene med nye retningslinjer for gjennomføring av arrangementer i Norge, og på bakgrunn av dette har NFF besluttet å innstille all aktivitet på breddenivå. Idrettslag som har spørsmål vedrørende dette bes ta kontakt med sin lokale fotballkrets. Informasjon vil også bli oppdatert på fotball.no

- Vi har over 370 000 aktive medlemmer, og veldig mange er involvert i fotballen på ulike måter hver eneste dag. NFF har et stort samfunnsansvar, og i likhet NIF og resten av Idretts-Norge tar vi situasjonen på alvor og følger rådene fra helsemyndighetene for å bidra til å begrense spredningen av koronaviruset, sier Pål Bjerketvedt, generalsekretær i Norges Fotballforbund.

I løpet av dagen vil det komme en oppdatering på hva som skjer med Toppserien, Eliteserien, 1. divisjon kvinner, OBOS-ligaen og PostNord-ligaen.

NIF oppdaterer løpende sin informasjon til alle klubber, hvor du også finner ofte stilte spørsmål og svar.
Se NIF sin info her.


Det vises til informasjon om at all breddeaktivitet stoppes i NFF til utgangen av april. NFF planlegger fortsatt at ordinære kamper i NM skal gjennomføres med justerte datoer. Det medfører at alle spilte og kommende kvalifiseringskamper til NM utgår. Lagene til NM vil velges ut på bakgrunn av tabell plassering/poeng (respektive nivåer) etter sesongen 2019. Total skal 128 lag med i NM. Detaljer om dette vil  komme noe senere. Vi håper på forståelse for dette i en krevende situasjon for alle – og at alle i norsk fotball kan bidra i dugnaden med å hindre spredning av Corona viruset.


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.