Seier i treningskamp

Postet av Svein Bertin Simonsen den 7. Mar 2020

Treningskamp  07.03.2020
Sortland – Grovfjord 1-2 (0-2)
Blåbyhallen
Dommer: Pelle Werner Hansen, Melbo IL

Målene:
33. min. 0-1 Marcus Ursin Ingebrigtsen
44. min. 0-2 Marcus Ursin Ingebrigtsen
75. min. 1-2

Gult kort: Viktor Framvik

Grovfjords startellever:
Karl-Harald Bruun, Johannes Fagerli Dragøy, Stian Christensen, Eirik Christensen, Jonas Rasmussen, Sindre Brandsegg, Gholam Hossini, Stian Reppen Pettersen, Øyvind Pedersen, Osayd Turkman og Marcus Ursin Ingebrigtsen.
 Også benyttet: Sivert Antonsen, Markus Hoff Svendsen, Tom Roger Markussen, Viktor Framvik og Ali Haidari.

Trener Thomas Bergland kunne fra sidelinjen se sine elever gjennomføre en godkjent kampThomas Bergland kunne fra sidelinjen se sine elever gjennomføre en godkjent kamp


 Matchvinnere i begge ender av banen bidro sterkt til seier for de oransje. Nyervervelsen Marcus utnyttet sine muligheter inne i boksen på fortreffende vis som oppspillspunkt i første omgang. I den andre ble det tilhold i de bakre rekker for den tidligere HIL-spilleren.

Laget fotografert før kampstartSom «vanlig» var Kek en panter i buret, og med sine avgjørende redninger var han kanskje tungen på vektskålen for seier til grovfjordlaget.
Første omgang var jevn med spill som bølget fram og tilbake, men hvor bortelaget utnyttet sine muligheter best. Blåbygutta får som hovedoppgave å jobbe mer med avslutninger på treningene sine kommende uke.

I andre omgang kom det mer til uttrykk at de sorte og hvite har et bedre treningsgrunnlag og er mer samspilte enn oss. Særlig de siste 20 min av kampen styrte blåbygutta spillet og vi ble svært baktunge og hadde mer enn nok med å forsvare eget mål.
Men med iherdig jobbing i de bakre rekker viste laget likevel styrke og moral i den hektiske perioden, noe også spillende trener, Eirik Christensen, påpekte i garderoben etter kampen. Han var meget tilfreds med at laget hans maktet styre kampen inn til seier tross tøffe arbeidsvilkår de siste minuttene.

Thomas Bergland, lagets andre trener, virket også relativt fornøyd med det kan kunne observere fra sidelinjen av sine elever i ettermiddag:
- Det er første treningskamp og vi prøver forskjellige spillere i ulike posisjoner og tester også ulike formasjoner. Jeg tror vi blir å fremstå enda bedre når vi kommer fram til seriestart. Det var mye positivt og jeg synes vi viser et kjempehøyt toppnivå med så lite trening som vi egentlig har.
Spillet varierer gjennom kampen, men sånn er det i treningskamper. Masse positive tendenser som vi skal ta med oss videre. Det ser lovende ut til kampen mot HIL (cupkvalik).

Jonas Rasmussen, testet ut som venstre back i første omgang. Han løste den uvante oppgaven godt


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.