Nyttig infomøte

Postet av Svein Bertin Simonsen den 28. Nov 2019

Styret i Grovfjord IL hadde hentet inn Finn Håkon Jørstad, leder i IF Kilkam, til møte i går kveld på HLK for bl.a informere hvordan den dyktige harstadklubben har maktet foreta store utbygginger de senere årene på sitt idrettslanlegg i Kilbotn. 

 Her kan bl.a  nevnes Tianhallen 67x40 m med kunstgress,  oppjustert utendørs kunstgressbane med flomlys og ikke minst et løypenett for langrenn som tilfredsstiller kravene til internasjonale renn.
Dette siste har medført at klubben, i samarbeid med andre lag, har kunnet påta seg store og prestisjefylte skiarrangementer de siste årene, som bl.a NM senior del 2,  NM for juniorer og Norgescup for senior.

 Et imponerende arbeid som er lagt ned av en relativ liten klubb. Men med engasjement, pågangsmot og evne til å bryte grenser viser at det seg at det meste mulig. 

 På det sportslige plan har investeringene også gitt økt aktivitet i klubben, spesielt på fotballsiden, og Kilkam har i år bl.a stilt med et elleverlag på aldersbestemt nivå, noe som ikke har skjedd på flere 10-år.

 Forhåpentligvis ga dette møtet de fremmøtte, styret + noen andre inviterte, inspirasjon og kunnskap for hvordan bl.a arbeide for å drifte klubben og få gjennomført anleggsplaner tilpasset forholdene hos oss.


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.