Grovfjord IL's 80 års jubileum

Postet av Grovfjord Idrettslag den 13. Nov 2019

Lørdag 12.10 ble det avholdt jubileumsfest i anledning idrettslagets 80 årsdag. Ei flott markering med vel 70 påmeldte. Det ble servert en aldeles nydelig biff stroganoff med tilbehør, signert Øyvind Strøm og Oddmund Nilsen. På programmet var det blant annet utdeling av premier og priser til A-laget, oppsummering av idrettsåret 2019, samt underholdning med vår lokale standupkomiker Robert Søvik, og live musikk med trubadur Geir Søvik. Det ble en trivelig og minnerik kveld som varte til de sene nattetimer. Tusen takk til alle som deltok, og ikke minst til arrangementskomitéen for strålende innsats! Så håper vi idrettslaget vil bestå i nye 80 år!


Åpningstale ved leder, Brynjar JohansenØyvind Strøm oppsummerte fotballsesongen 2019.En konsentrert og lydhør forsamling!


Hovedtrener Agnar Christensen med sin oppsummering av sesongen.


IL Santor, representert ved leder Kåre Kvanli, overrakte en gave til idrettslaget i forbindelse med jubileet. Verdt å nevne at også IL Santor har 80 års jubileum i år. Takk til vår gode nabo og samarbeidspartner innen aldersbestemt fotball!


God stemning rundt A-Lagsbordet!


Litt "tasting" innimellom slagene!


Svein Bertin Simonsen og Hermod Markussen stod også i år for utdeling av priser til A-lagsspillerne. Her får Gholam Hossini og Mikkel Tollefsen begge prisen som årets nykommer(e)! Vel fortjent!
"Captain's corner" - Eirik Christensen hadde en mer uhøytidelig presentasjon av spillergruppa og hvordan spillerne selv har opplevd sesongen.

Kek! Vår kjære og joviale keeper stakk av med hele to priser. Årets spiller, og ikke minst årets øyeblikk, etter den vanvittige redninga av frisparket til Arild Heitmann i kampen mot SOIF på Sletta. Vel fortjent!

Kaffe og kaker hører med!Vår "lokale" standupkomiker Robert Søvik fikk trimmet lattermusklene hos gjestene.Trubadur Geir Søvik leverte flott musikk fra scenen.


Og folk svingte seg...!
God stemning!Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.