Dugnadsarbeid

Postet av Svein Bertin Simonsen den 21. Okt 2019Seniorgutta i Grovfjord IL startet i dag på dugnadsprosjektet som omfatter hjulmontering og utkjøring av nye avfallsbokser til husstandene i nye Tjeldsund kommune. (unntatt nordkommunen - som IL Santor har ansvar for)

De nye boksene skal benyttes for avfall av glass/metall og plast. I dag var Gunnar Johansen, Levi Larsen, Geir Haukebøe, Roar Tande og Steinar Ramstad på plass ved tidligere Elvemo skole hvor monteringsarbeidet utføres.

Det er mange år siden Grovfjord IL har gjennomført et såpass omfattende dugnadsoppdrag. Men med godt humør og arbeidslyst går det unna, selv om været ikke var det beste under oppstarten i dag.

 Småregn og sludd, som frøs til is på bakken, gjorde forholdene noe krevende, men hindret likevel ikke arbeidet i særlig grad og gutta ble ferdige med alle de 440 boksene som var ankommet monteringsstedet.

Det er Hålogaland Ressursselskap (HRS) som er oppdragsgiver for arbeidet som vil gi kjærkomne kroner i klubbkassa.

 I alt er det ca 2700 bokser som skal ha montert hjul og som Grovfjord IL har ansvar for blir utført. Laget skal sammen med  HRS også sørge for utkjørsel av disse til husstandene i sitt område.
Alt arbeide forventes ferdig utført i månedsskiftet oktober/november, kan Gunnar Johansen fortelle


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.