Takk for i år!

Postet av Svein Bertin Simonsen den 8. Okt 2019

Løvet faller av trærne, snøen kryper nedover fjellsidene og minusgradene har allerede vært på besøk. Med andre ord et perfekt tidspunkt å hake av seriespillet for 2019.

For vår egen del må vi si det har vært en utrolig reise gjennom årets seriespill. Fra nærmest å ligge med brukket rygg, et forespeilet nedrykk, evt. med fare for å forsvinne fra fotballkartet for ett år siden, har klubben siden utført en fantastisk snuoperasjon.  

Laget kjemper utrolig nok om en topp tre-plassering når siste runde spilles. Vi kan selvsagt også ende på femteplass hvis alt går i mot, men det forringer på ingen måte prestasjonen som er gjort i år.

Dette hadde ikke vært mulig uten at klubben tok samling i bunn i fjor høst og med et sterkt ønske om at slik skulle ikke Grovfjords ILs stolte fotballtradisjoner ende.

Et målrettet og ambisiøst styre har tatt de nødvendige grep, fått inn faglig sterke og dyktige  medspillere på ulike områder som har bidratt til å bygge opp laget igjen.

Ikke minst har klubben også fått med seg mange solide økonomiske bidragsytere fra det lokale næringslivet til å være med på prosjektet. Uten gode samarbeidspartnere hadde dette prosjektet vært vanskelig å gjennomføre.

Så fortjenesten for at vi har lykkes kan i høy grad også tilskrives troen disse har hatt på arbeidet som Grovfjord IL hadde planlagt og har utført. Det er derfor godt å registrere at klubben har maktet å gi tilbake et solid stykke arbeid og et godt sportslig resultat til disse.

Nå skal man også være så pass ærlig og innrømme at ikke alt har vært mulig å gjennomføre som planlagt og ønsket.  Noen utfordringer har det vært underveis, men Rom ble ikke bygget på  èn dag, heter det. Slik også med en idrettsklubb, og uforutsette hindringer dukker gjerne opp underveis.  Veien blir også til mens du går og retningen kan gjerne bli en litt annen enn opprinnelig tenkt, men uten at det behøver være negativt.

Uansett hvordan det ender på lørdag er det bare å gratulere klubben med en strålende sesong og takk til alle støttespillere som, med sine ulike oppgaver rundt laget, har gjort det umulige mulig.

Når vi nå snart skriver de siste linjene om fotballsesongen 2019 er det også tid for å takke våre motstandere, dommerne, media, Fotballkretsen og ikke minst vårt publikum og våre sympatisører for en vel gjennomført sesong.

Svein B
Trenerne Agnar og Bjørn-Erik (bildet) +Stian E har sett Grovfjord løfte seg i år og gjennomført en svært god sesong.


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.