GIRLPOWER MED FULL KRAFT

Postet av Brynjar Johansen den 29. Sep 2019

27 fotballglade jenter deltok på dagens arrangement på Sletta med Medkilajentene. Og det ble Girlpower med full kraft! Jentene fra Medkila, med Roy Berntsen i spissen, er meget dyktige og engasjerte instruktører, og man kunne merke på deltakerne at de virkelig koste seg. Barna fikk være med på mange varierte og gode øvelser med ball og ikke minst ballek. "Stiv heks" med fotball virket så morsomt at selv undertegnede fikk lyst til å være med. Barna var svært engasjerte og viste solid innsats i tre timer, kun avbrutt av en bedre lunsj. De regelrett strålte og koste seg. Det var ingen tvil om at deltakerne hadde en morsom, lærerik og inspirerende dag. 

Grovfjord idrettslag vil rette en stor takk til Medkilajentene for sitt fantastisk lærerike og inspirerende "Girlpower"prosjekt. Dette ønsker vi å gjennomføre flere ganger, og håper de vil ta turen til Sletta igjen neste år. Vi vil også takke Hege Thomassen som tok på seg ansvaret som koordinator og kontaktperson for arrangementet. Og ikke minst takk til alle som kom og deltok på arrangementet! Vi ønsker alle sammen og flere til hjertelig velkommen tilbake neste gang!


Bilder og videoer fra arrangementet


Fornøyde deltakere!


Deltakerne fulgte nøye med mens Roy Berntsen instruerte.
"Stiv heks" med fotball falt i smak hos deltakerne.
Stiv heks
Ballføring i høyt tempo!T-Skjorta sier mer enn tusen ord! Ingen tvil om at mange av deltakerne hadde gledd seg til dette lenge!


"Rainbow-flick"?
Mange morsomme og varierte balløvelser.Girlpower!!
Duell!VIDEOER


STIV HEKS


Ballføring og stopp i høyt tempo

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.