Solid seier over Harstad 2

Postet av Svein Bertin Simonsen den 29. Sep 2019

Førstegangsscorere for Grovfjord: Mikkel Tollefsen og Gholam Hossini


4. divisjon Hålogaland Fotballkrets

Grovfjord  -  Harstad 2  9-0  (4-0)
Sletta gress – sleip

Dommer: Marius Wikestad Pedersen, IF Kilkam
Tilskuere: 46 bet.
 Været: Lettskyet

Målene:

  2. min. 1-0 Viktor Framvik

  4. min. 2-0 Mikkel Tollefsen, første scoring for GIL

18. min. 3-0 Eirik Christensen

45+2 min. 4-0 Viktor Framvik

47. min. 5-0 Viktor Framvik

48. min. 6-0 Jonas Rasmussen

49. min. 7-0 Jonas Rasmussen

55. min. 8-0 Sindre Brandsegg (retur på egen straffe)

76. min. 9-0 Gholam Hossinim, første scoring for GIL

Ingen kort til Grovfjord.


Grovfjords startellever:

Karl-Harald Bruun, Mikkel Tollefsen 46., Johannes Fagerli Dragøy, Eirik Christensen, Stian Eilertsen, Øyvind Pedersen, Gholam Hossini, Eirk Myrvang 81., Viktor Framvik 54., Sindre Brandsegg 58. Inn 81., Jonas Rasmussen.

Innbyttere: Daniel Pedersen 46., Luis Hlawatschke 54., Gaute Roaldsen 58.


Effektivitet i starten av begge omgangene punkterte oppgjøret, resten ble egentlig en transportetappe hvor målsettingen etter hvert ble å unngå baklengs.

Som resultatet forteller var hjemmelaget spille- og sjansemessig klart best og det var bare helt mot slutten av kampen at de sort- og gulstripede fikk anledning til å visitere boksen til Grovfjord en del, men uten å komme til så mange muligheter.

Nedbør natt til i dag gjorde gressmatta sleip og utfordrende, og forholdene satte også spillerne på mange prøver. Bl.a gikk det utover HIL-keeper, Kristian Klysvik (15 år) da han skulle spille ut ballen fra omkring 16 m etter bare et par minutter. Han gled i det han skulle skyte og Viktor kunne snappe ballen og sette den kontrollert i mål. Heldigvis ble ikke denne situasjonen avgjørende og unge Kristian gjorde senere sine saker veldig bra.
Bl.a reddet han en straffe fra Øyvind Pedersen i tillegg til det første skuddet på straffe fra Sindre, men hvor sistnevnte puttet på returen.

Mikkel doblet Grovfjords ledelse da han hadde kommet opp på bakre stolpe og enkelt kunne ekspedere innlegget fra Viktor i nettmaskene.

Eirik var oppe på en corner og sørget for det tredje målet på et hodestøt på innlegget. Viktor avluttet scoringene i første omgang etter å ha blitt spilt fri på venstre kant. Han drar seg innover og banket kula opp i nettaket.

Fram til midtveis i begge omgangene var de beste periodene for Grovfjord. Gode kombinasjoner og mange presise løp sørget for et solid trykk mot gjesteforsvaret.


Andre omgang åpnet med et champagnesmell.  To minutter og Viktor kunne avslutte et innlegg fra venstre  og ble tremålscorer. Deretter viste Jonas seg fram med to kjappe. Først stusset han et innlegg fra Viktor inne ved stolpen. Minuttet senere spilt fri sentralt og det tredje målet for Grovfjord i løpet av fire minutter var et faktum..

Etter hvert som målene kom og det tunge underlaget tappet spillerne for krefter falt kvaliteten i grovfjordspillet utover i omgangene og det er nok hovedforklaringen på at hjemmelaget ikke nådde et tosifret antall scoringer.

Lagkaptein og målscorer, Eirik Christensen, var relativt bra fornøyd med prestasjonen og resultatet.  
 - En ok kamp fra vår siden selv om vi møter et litt dårligere lag. Vi scorer ni fine mål og vi makter samtidig holde nullen bakover.

Johannes Fagerli Dragøy


Jonas Rasmussen og Fredrik Dinesen


 Messi Ihov


Viktor Framvik gjør Grovfjords femte mål

Kristian Lysvik redder Sindre Brandsegg straffe, men.....

...kunne ikke hindre Sindre putte returen

Viktor Framvik og Øyvind Pedersen i duell med HIL-forsvaret.

Gholam Hossini

Gholam Hossinis skudd, fra ca 10 m, på vei inn i nettmaskene.

Kek hadde en relativ rolig dag på "jobben".

Resultater og tabell:
https://www.fotball.no/fotballdata/turnering/hjem/?fiksId=164270


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.