Svolværkampen avlyst!

Postet av Grovfjord Idrettslag den 6. Sep 2019

Oppgjøret mellom Svolvær og Grovfjord i 4.divisjon, som skulle vært spilt i morgen lørdag, er avlyst. Hjemmelaget kan ikke stille til kamp.

Årsaken er avviklingen av Skårungen Cup i aldersbestemte klasser. Denne turneringingen legger beslag på banene i Svolvær m/omegn og det er derfor ingen arena tilgjengelig til 4.divisjonskampen på et tidspunkt som passer oss. Baner utenfor Lofoten er ikke aktuelle for Svolvær som sannsynligvis har spillere involvert i arrangementet.

Fotballkretsen skal behandle saken i formiddagstimene i dag og uttalelser herfra skal vi komme tilbake til så snart disse er kjent. Situasjonen er beklagelig både for Svolvær og oss. Men ansvaret påhviler arrangøren som i dette tilfelle lenge har visst at ungdomsturneringa skulle avvikles denne helga, og at alternativt spillested og tidspunkt burde vært avklart med oss for lenge siden.

Med bakgrunn i lignende situasjoner regner vi med at fotballkretsens behandling av saken vil resultere i at Grovfjord blir tilkjent seier med 3-0 som resultat. En slik avgjørelse vil i så fall være den første i klubbens historie.

Svein B
Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.