Pangstart på høstsesongen!

Postet av Grovfjord Idrettslag den 23. Aug 2019

Fantastisk flott start på høstsesongen for Grovfjord. Tre seirer og ni poeng er mye bedre enn vi kunne forvente og håpe på. Seirene har ført laget opp fra midtsjiktet og til en svært overraskende andreplass. I skrivende stund må det riktignok sies.
Vi har lag bak oss med færre kamper, som kan hvis de vinnes, passere oss på tabellen.

Men prestasjonene som gutta har gjort kan ingen ta fra oss og beviser at mye er gjort riktig, ikke bare av spillere og trenere, men også av apparatet rundt laget. Suksess på banen begynner med styret og støtteapparatet.

Vi kan ikke forvente at trepoengere vil trille inn i resten av høsten. Noen smeller vil komme, men et godt grunnlag er lagt for å være motivert og inspirert til å kjempe om de øverste plassene.

Tusen takk til spillere og «laget rundt laget» for det dere har bidratt med - uansett hvordan resultatene blir de siste kampene. Dere har alle sammen virkelig gitt glede til ei hel bygd.

På lørdag står Grovfjord overfor en av høstens virkelige utfordringer. Møte med Morild på Myre er en av de vanskeligste kampene for alle øvrige lag i divisjonen.

Øksneslaget kjennetegnes av kraft- og innsatsfylt fotball, spesielt hjemme, og skal vi ha håp om poeng må vi ikke ligge tilbake for motstanderen på dette området.

Grovfjord har ikke hentet poeng mot rødbuksene siden 2014 da det ble en overraskende seier 4-3. I fjor ble det tap
hele 0-6.

Hjemmekampen i vår - i Bjerkvik - endte 0-2..

Bildet: Hva kan Grovfjord og Øyvind Pedersen makte på Myre? Vi ønsker lykke til.

Svein B.
Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.