Folkefesten ble et faktum!

Postet av Grovfjord Idrettslag den 19. Aug 2019

Grovt estimert, så deltok ca. 250 store og små på dagens folkefest i Øra. Barnerittet ble vel gjennomført uten uhell, og etterpå fikk ungene plukke seg "sykkelstæsj" som premie. Og ikke minst ble det leven da selveste kaptein Blå ankom bygda. Arrangementet fikk noe oppstrekk av Kaptein Blå, på grunn av mangel på blå dekor. Som f.eks servietter, duker og lignende, og dette ble vi beordret om å ta til følge ved senere arrangement. Etter reprimanden mønstret alle ungene på i "Kaptein Blå's skramleorkester" og sørget for lyd og leven da rytterne passerte bygda.

Det var stort sett strålende vær, og en 20 minutters regnskur la absolutt ingen demper på stemninga. Levende musikk med lokal trubadur og ei fantastisk servering med nydelige kaker, sørget for en vellykket og innholdsrik dag.

Engasjementet rundt dette arrangementet har vært nesten rørende. Grovfjord idrettslag vil rette en stor takk til alle dere frivillige som som har bidratt slik at vi kunne gjennomføre dette. En stor takk til våre kjære sponsorer og samarbeidspartnere Grovfjord Bygg, Northern Lights Salmon, Hålogaland Kraft, Sparebanken Narvik og Astafjord Regnskap som har sponset arrangementet.

Tusen takk til alle som kom og deltok på festen og støttet opp om arrangementet!

Det er også noen vi i idrettslaget vil takke ekstra mye. Og det er de fantastisk damene i Grov Sanitetsforening. Hva de har betydd, og betyr for bygda, kan ikke beskrives med ord. En institusjon av frivillighet, omsorg, kjærlighet og pågangsmot. Tror ikke "nei" finnes i deres vokabular. Takk! Vi er vanvittig glad i dere! ❤️

NB! Hvis noen har flere bilder av arrangementet, og ikke minst av selve barnerittet, så hadde GIL satt stor pris på om dere kunne sendt til oss. Husk at de skal publiseres, så ikke send bilder dere ikke ønsker publisert. Videoer tas også imot med takk. Send til brynjar81@icloud.com. På forhånd takk.Det begynner å ta seg opp..


Oppmøtet var upåklagelig!
God stemning!


Hilmar flytter på dekorasjonen.Kaptein Blå ankommer bygda!Kaptein Blå og Dekksgutt Lyseblå lagde leven med skramleorkester, og hilste på store og små.


Premieutdeling etter barnerittet.De minste fikk velge premie først. Som seg hør og bør.

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.