Drømmestart på høstsesongen!

Postet av Grovfjord Idrettslag den 4. Aug 2019

4.divisjon avd. Hålogaland
Sortland - Grovfjord 0-3 (0-2)
Blåbyhallen
Dommer: John Henrik Stephansen, FK Luna
Tilskuere: Ca 70

19.min. 0-1 Sindre Brandsegg
20.min. 0-2 Viktor Framvik 
50.min. 0-3 Sindre Brandsegg

Grovfjords startellever:
Karl-Harald Bruun, Johannes Fagerli Dragøy 18./87., Eirik Christensen, Stian Christensen 60., Magnus Johnsen 87., Øyvind Pedersen, Gholam Hossini (1.kamp fra start), Stian Eilertsen, Viktor Framvik, Jonas Rasmussen 89. og Sindre Brandsegg.

Innbyttere: Mikkel Tollefsen, 18., Gaute Roaldsen 60., Sivert Antonsen 89. Selab Maruf.
Støtteapparat: Agnar Christensen, Bjørn Erik Fagerlirøen, Ann-Eli Edvardsen, Oddmund Nilsen og Kjell Johnsen.

Ingen kort på grovfjorspillere

Drømmestart på høstsesongen for Grovfjord lørdag ettermiddag. I et farts- og innsatfylt oppgjør gjorde bortelaget noe det ikke har maktet tidligere, nemlig vinne over Sortlands A-lag i Blåbyhallen.

Fire ganger har vi gjestet Sortland og spilt kamper i hallen (2007-2010) og sifrene 1-4, 1-4, 3-6 og 2-4 er hva vi har hatt med oss hjem fra Blåbyen.

Høyt tempo, mye vilje, stor intensitet og til tider svært bra spill preget kampen noe som gjorde oppgjøret til en av de beste som undertegnede har sett i år. For Grovfjords del var kanskje dette årsbeste hittil hvor spillerne maktet gjennomføre spilleplanen til trenerne til bortimot punkt og prikke.

Bortelaget hadde initiativet i spillet det meste av kampens 90 minutter. Bare de siste 5-10 ble vi satt under litt press, men sterk deffensiv jobbing av samtlige hindret at nullen sprakk.

Gleden over seieren og prestasjonen var stor i garderoben hos spillere, trenere og øvrig støtteapparat etter kampen, og resultatet vil være en stor inspirasjonskilde for arbeidet som skal gjøres resten av høstsesongen.

Hjelpetrener, Bjørn Erik Fagerlirøen, lot seg imponere:
-Vi manglet mange spillere i dag, men vi hadde en mye mer løpssterkt midtbane enn det vi har hatt tidligere i år, og det tror jeg gjorde at vi holdt Sortland på avstand i kampen. Vi ble litt sliten på slutten, men det var en fantastisk innsats av spillerne.

-Mange gjorde sin beste kamp for sesongen, samtidig som andre fightet og vant andreballer som gjorde at vi kjempet Sortland ut av stilen.
Alt i alt årsbeste av oss, var Bjørn-Eriks vurdering av det han så av grovfjordlaget i dag.

Sindre ble tomålsscorer etter to gode avslutninger. Det første en lobb/skudd over keeperen fra omkring 20 m. Det andre etter frispilling sentralt i banen og alene med sortlandkeeperen gjorde han ingen feil.

Innimellom her gjorde Viktor sitt mål etter å ha forsert seg inne boksen, dratt seg unna en forsvarer og behersket plassert ballen i motsatt nettvegg. Utenom dette hadde bl.a Øyvind Pedersen et skudd i tverrliggeren og ned på streken.

I buret var det solid klasse over Keks arbeid, og hans kvalifiserte redninger og spill bidro i høy grad til at tre velfortjente poeng ble med hjem til Grovfjord i kveld.

Bildet, dessverre litt uklart, viser Viktor og Øyvind som får representere alle de øvrige spillerne som var med å bidra til dette historiske resultatet.

Tabell og resultater, klikk på lenken:
https://www.fotball.no/fotballdata/turnering/hjem/…

Svein B.
Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.