Kampreferat Lofoten – Grovfjord

Postet av Grovfjord Idrettslag den 1. Jul 2019

Lofoten – Grovfjord 3-1 (2-1)
Kabelvåg stadion
Dommer: Pelle Werner Hansen, Melbo IL
Tilsk.. Ca 50
Været: Regn og sol, ca 8 gr

Målene:
8.min. 0-1 Viktor Framvik
23.min. 1-1 Ola Antonsen-Meløy
40.min. 2-1 Trygve Eriksen
80.min. 3-1 Ola Antonsen-Meløy

Gule kort Grovfjord: Karl-Harald Bruun

Grovfjords lag:
Karl-Harald Bruun, Magnus Johnsen, Stian Christensen, Eirik Christensen, Johannes Fagerli Dragøy 46, Viktor Framvik, Eirik Myrvang, Jonas Svendsen 72., Børge Henriksen, Jonas Rasmussen 72, og Markus Hoff Svendsen 84..

Innbyttere: Gaute Roaldsen, 46, Gholam Hossine, 72, Sindre Brandsegg,72, Martin Berg, 84, Luis Hlawatschke, Ali Haidari og Selab Marof

Heller ikke denne gang skulle det lykkes Grovfjord å bryte den lange trenden med tap i Lofoten mot laget med samme navn. Vi må 13 år tilbake for å finne siste seier mot hvittrøyene.

Selv om Grovfjord tok en tidlig ledelse etter en fin gjennombruddspasning til Viktor på venstre kant og tilhørende skudd i motsatt nettvegg ble det tidlig klart at det ville bli ei utfordring å skulle ha med seg poeng hjem fra Kabelvåg.

Med stor innsats og villighet til å ta duellene ville hjemmelaget tidlig sette seg i respekt og med ønske om å avslutte vårsesongen med full pott.

Kampen fikk preg av høyt tempo og mange tøffe dueller over hele banen, men uten at oppgjøret på noen måte utartet seg, noe bare to gule kort vitner om.

To sterke forsvar ga ikke motstanderen mange muligheter og det meste av spillet foregikk mellom 16m i det som etter undertegnedes mening var en kamp på et rimelig bra 4.divisjonsnivå.

Lofotens utligning kom på et langt oppspill diagonalt i vårt felt hvor «grovfjorddødaren» Ola Antonsen-Meløy, nokså uforstyrret, fikk løpe inn og stupheade ballen i mål fra ca 8-10 m, En god prestasjon. 
Antonsen-Meløy puttet tre ganger i tilsvarende kamp i fjor, som endte med seier 6-1 til hjemmelaget.

Fem minutter før halvtid var kampbildet snudd da Trygve Eriksen fikk pirke ballen i mål etter corner.

Andre omgang var mye likt den første, men med hvor hjemmelaget var mer førende og skapte flere gode muligheter. Men igjen var Kek i buret «outstanding» med flere praktfulle redninger. For oss ble de siste 25-30 m en barriere hvor lite lykkes for.

Et godt hjemmeforsvar sørget for at gjennomløping og pasning harmonerte i for liten grad og vi skapte ikke mange nok store muligheter, selv om Sindre hadde sjansen til å utligne til 2-2. Men alene med keeperen kom han kanskje for nært og sisteskansen fikk blokkert skuddet.

Lofoten punkterte kampen ti minutter før slutt, og håp om bortepoeng, da Antonsen-Meløy ble spilt fri på kant og kunne sette ballen i motsatt nettvegg fra omkring 10 m.

Alt i alt må vi vel si en brukbar kamp fra vår side, men mot et løpsvillig og innsatsfylt hjemmelag holdt det dessverre ikke helt inn.
Det kunne også registreres at vi nok ikke har samme treningsgrunnlaget som vår motstander og da er det fort gjort å være litt på etterskudd i mange sammenheng, spesielt mot slutten av kampen, og det blir gjerne dette som skiller.

Vi tar sommerferie på syvende plass, ikke på rett side av midtstreken, men vi har godt heng på plassene foran og avstand til lagene bak.

Satsingen på A-lagsprosjektet i 4.divisjon må vi kunne si har lykkes godt. Vi hadde håp og forventninger til gode resultater, kanskje litt bedre enn oppnådd (urealistisk?). Men nivået på flere lag er veldig bra og blir det ofte de små marginer som skiller, individuelt og som lag.

Vi har ikke i noen av kampene blitt utspilt. Vi har vært med i samtlige og det bør være et godt utgangspunkt foran en spennende høstsesong.

Med dette ønsker Grovfjord IL egne spillere og støtteapparat, våre motstandere og alle andre involverte i fotballfamilien i kretsen en riktig god, og forhåpentligvis solrik sommer.

Kampresultater og tabell, trykk på lenken under:
https://www.fotball.no/fotballdata/turnering/hjem/…

Svein B.Johannes Fagerli Dragøy. 


Viktor Framvik, knestående, kan registrere at han har gitt Grovfjord ledelsen.


Jonas Svendsen, omringet av motstandere.Eirik Myrvang, litt på etterskudd.

 


Magnus Johnsen, i mange tøffe dueller.Stian Christensen vant de fleste duellene. Karl-Harald Bruun, med fremragende kamp.


Ola Antonsen-Meløy, tv, fra fjorårets kamp, På rett plass til rett tid også i år.Lofotens trener, Terje Hansen, kunne registrere en god kamp av sitt lag. 
Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.