Gaveoverrekkelser før kampen GIL - SOIF

Postet av Grovfjord Idrettslag den 9. Jun 2019

I forkant av kampen i går var det anledning for et par «høytidelige» gave-overrekkelser foretatt av Grovfjord ILs klubbleder, Brynjar Johansen.

Bl.a mottok Skånlands ordfører, Helene Berg Nilsen, ei fotballtrøye bestående av en halvdel av de respektive klubbers drakter som et symbol på at vår lille kommune makter å opprettholde to lag som markerer seg sterkt i egen fotballkrets.

Vi er konkurrenter på banen, ja. Men utover det er det et godt forhold mellom klubbene og den sportslige knivingen bidrar bare til interesse og engasjement, til det beste for begge lag.

I tillegg fikk trenerne, Agnar Christensen og Bjørn-Erik Fagerlirøen, ei grovfjordtrøye med tallet 50 på ryggen. Det kunne umulig være antall kg (vekta) til hver av disse. Det må heller være antall år de fyller/fylte i år - og det viste seg, etter nye opplysninger, at sistnevnte begrunnelse var korrekt.

Brynjar viser fram ei T-skjorte med logoen for de lokale bedriftene innen lakseoppdrett. Dette som et symbol på klubbens støtte til ei næring som betyr så mye for bygda, og som i disse dager går gjennom store prøvelser etter algeinvasjonen i mærene og påfølgende tap av enorme verdier.

T-skjortene ble gitt alle spillere på Grovfjords A-lag.

Svein B


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.