NORTHERN LIGHTS SALMON FOTBALLSKOLE 2019

Postet av Grovfjord Idrettslag den 9. Jun 2019

Da var årets fotballskole avholdt på Sletta. I år hadde vi dessverre ikke værgudene på vår side, men det så ikke ut til å påvirke deltakerne nevneverdig. Til tross for regnet, ble det en flott og vellykket fotballskole i år også. Ca. 60 barn og unge koste seg på gressmatta, og det var et høyt aktivitetsnivå, med mange morsomme og varierte fotballaktiviteter, og ball-lek. Det hersket solid innsatsvilje og engasjement over hele banen, og det virket som om alle hadde hatt en artig og lærerik dag. Vi vil takke alle som deltok på årets fotballskole, og ønsker dere hjertelig velkommen tilbake neste år!

En stor takk til trenerne og A-lags gutta som stilte opp som instruktører. De bidro sterkt til at deltakerne fikk en positiv og flott opplevelse, og holdt motivasjon og innsatsnivå oppe hos deltakerne gjennom hele fotballskolen.

Hugos keeperskole ble atter en suksess, og i år hadde han i tillegg med seg Øyvind Strøm som instruktør. Mer erfaring og kompetanse skal du lete lenge etter! Stor takk til begge!

Grovfjord idrettslag vil også rette en stor takk til vår hovedsponsor av fotballskolen, Northern Lights Salmon, og våre samarbeidspartnere, Skretting, Niingen Kraftlag og G-Sport som bidrar med baller og utstyr til fotballskolen.

Til slutt vil vi rette en gedigen takk til alle frivillige som har stilt opp slik at vi kunne gjennomføre årets fotballskole!

Riktig god sommer!Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.