Melbo 2 - Grovfjord IL. Søndag 05. mail kl. 15.00

Postet av Grovfjord Idrettslag den 4. Mai 2019

Melbo 2 – Grovfjord, søndag 5.mai kl 1500
Kampene kommer tett for Grovfjord disse første maidagene.

Allerede søndag er det ut på tur igjen. Denne gangen er det Melbu på Hadseløya vi skal avlegge et besøk og gjøre et nytt forsøk på å innkassere årets første seier.

Begge kampene i sesongstarten har spillemessig vært bra gjennomført av gutta og som vi kan si oss relativt godt fornøyd med. Men vi skulle mer enn gjerne sett av vi var mer effektive. Spesielt mot Andenes manglet det litt på presisjon og rytme i siste del av angrepene, i de fasene som avgjør om det blir mål eller ikke.

Med laget spredt gjør at det ikke blir så mye tid til samtrening som ønskelig. Men vi tror både spillere og trenere jobber med saken og håper på bedring etter hvert.

Innsatsen og viljen har vært så absolutt til stede i de to første kampene og vi regner med at gutta vil være like tent på en trepoenger også på Havfisk stadion.

Hva Melbo 2 står for vet vi lite om og det er et lag vi aldri tidligere har spilt mot. Laget ble nr 2 i 5.divisjon avd. Vesterålen i 2018. 
Men etter som det var Morild 2 som vant kunne imidlertid ikke øksneslaget rykke opp siden laget da ville kommet i samme divisjon som sitt eget A-laget.

Hadsellaget overrasket i sesongpremieren ved å holde Lofoten til uavgjort (1-1) på eget kunstgress, men ikke uventet fikk de blå en tøff oppgave mot Sortland på onsdag, tap 2-7. Sistnevnte er et lag som kanskje aspirerer til toppen i divisjonen? I hvert fall ser vi konturene av noe lovende.

Melbos 3.divisjonslag spiller mot Tromsø 2 på lørdag og vi kan forvente at reservene på dette laget vil utgjøre en sentral del av den motstanderen vi møter på søndag. At vi står ovenfor en utfordrende og spennende oppgave er det ingen tvil om så her gjelder det å være til stede allerede når dommeren blåser kampen i gang.

Vi har ikke vunnet på Melbu siden 2010. Den gang ble det seier 4-2 etter mål av Mats Wiik 2, Børge Henriksen og Adrian Skog. Thomas H. bommet for øvrig på straffe.

Noe annet å merke seg etter to spilte seriekamper hittil er at det ikke er blitt scoret i andreomgangene i Grovfjords sine. 
Pauseresultatene er også sluttresultatene. Med bare to spilte matcher er antallet for lite til å kalle det en trend. Må nok skrives på kontoen for tilfeldigheter.

Bildet er hentet fra nevnte kamp mot Melbo i 2010 og vi ser Mats Wiik (pila) gjør ett av sine to mål da han headet inn et hjørnespark.

Svein BKommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.