Dommer: Pelle Werner Hansen, Melbo IL
Tilskuere: Ca 70
Været: Skyet og sol, noe sjenerende vind på tvers, ca 4 gr

Målene:
14. min. 0-1 Viktor Framvik
37. min. 1-1 Eric Forsmo (corner) Alle innslupne hittil i år er cornere

Gult kort: Jonas Rasmussen

Grovfjords startellever:
Karl Harald Bruun, Magnus Johnsen, Eirik Christensen, Stian Christensen, Stian Eilertsen, Viktor Framvik, Gaute Roaldsen, Øyvind Pedersen, Eirik Myrvang, Jonas Rasmussen og Jonas Svendsen.

Innbyttere:(ingen benyttet)
Johannes Fagerli Dragøy, Gholam Hossini, Sivert Antonsen og Luis Hlawatschke

Trenere, ledere:
Agnar Christensen, Bjørn-Erik Fagerlirøen, Øyvind Strøm og Ann-Eli Edvardsen

Agnar fikk ikke helt den bursdagsgaven (50 år) han ønsket seg, seier og tre poeng av sine spillere. Det ble bare med det ene, men det skulle vært fullt hus i dag.

Så mye bedre i banespillet og så mange flere sjanser skapt enn Andenes at en grei seier for bortelaget burde vært oppnådd.

Men av erfaring vet vi at av og til nytter det ikke, uansett hvor store og mange sjanser et lag får. Det var synd på spillerne som ikke maktet sette prikken over i-en i kamp hvor Grovfjord var det klart førende, spesielt i andre omgang, og det var nærmest som et under at ballen ikke ville i mål.

Mye av grunnen til dette var hjemmelagets keeper, Ole Johan Lillebuen, som var både dyktig og heldig ved flere anledninger og ble tungen på vektskålen for at de blå i det hele tatt fikk poeng i dag.

Med viktige avklaringer ute i feltet og noen strålende inngripen i «en-mot-en» situasjoner ble han den mest avgjørende spiller i dette oppgjøret – «Man of the match»

Selv om Grovfjord ikke maktet dra inn tre poeng i ettermiddag leverte laget likevel nok en gang en meget god kamp - med stor innsats, til tider bra spill og en vilje til ikke å gi opp. Det er bare et tidsspørsmål før det går hull på ketchupflaska, noe som bør gi trenerne nattero og troen på at det arbeidet som er lagt ned vil føre til at det må løsne etter hvert.

Ass.trener, Bjørn-Erik Fagerlirøen, trakk også noe av de samme konklusjonene.
-Vi har gjort unna en vanskelig kamp mot et lag som fightet godt, gikk i duellene og kjempet om andreballene.

Vi skapte masse sjanser, men klarte klarte ikke å beherske vinden og var altfor ineffektiv selv om vi hadde kampen hele tiden.

Andenes skapte egentlig lite utenom dødballene som stort sett var ufarlige, utenom målet. Mens vi hadde mange, mange sjanser og burde puttet 4-5 mål. Men nå må vi bare se framover og satse på at det blir tre poeng i neste heimekamp.