Tett kampprogram

Postet av Grovfjord Idrettslag den 4. Mai 2019

Det blir ikke lang hviletid for våre A-lagsspillere i sesonginnledningen. Allerede onsdag 1.mai er det ny kamp og nye utfordringer for Grovfjord.

Denne gangen er det Andenes som er motstander, et lag som i likhet med oss egentlig røk ut av 4.divisjon i fjor. Men også Andøy-laget fikk forlenget opphold i kretsserien etter at Mjølner 2 takket for seg før sesongstart.

Begge lagene var omtrent like gode (dårlige) i fjor med hver sin storseier i de innbyrdes oppgjørene, med hhv 7-0 til hjemmelaget på Andenes mens Grovfjord kontret hjemme med 5-1.

Ut fra resultater i sesongoppkjøringen og første seriekamp kan det tale for at begge lagene befinner seg omtrent på samme nivå også i år. Dog forhåpentligvis på et noe høyere.

Andenes overrasket kanskje med seier 2-0 borte mot Ballstad. Lofotlaget er kjent for å gi alt på eget kunstgress og vanskelig å slå her. Selv om vi ikke kjenner styrken til Ballstad i år er en seier på Vestvågøy verdt å merke seg likevel.

Var det vanskelig i fjor på Ainnes må vi regne med at hjemmelaget er full av selvtillit etter seieren i første runde og det vil bli utfordrende å ta poeng fra Tom Stenvolls gutter. Gjennom fotballhistorien har Andenes alltid vært fryktet på egen bane og mange bortefavoritter har fått kjenne på, ikke bare nordvesten, men også et heltent hjemmelag.

Vi håper imidlertid at vi i år, i dette oppgjøret, skal kunne være mer jevnbyrdig med vår motstander enn i fjor. Så får vi se om det er godt nok til ha poeng med i bagasjen på hjemturen.

Ansiktsuttrykket til Jonas Svendsen forteller alt om hvordan kampen på Andenes i fjor opplevdes.

Svein B


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.