Treningsleir Barcelona

Postet av Grovfjord Idrettslag den 27. Apr 2019

Ei oppsummering fra trenerne etter treningsleiren i forrige uke.

De fleste kom til Barcelona lørdag 6.april, med det for øye å se kampen mellom Barcelona og Athletico Madrid. De andre kom frem mot startdagen mandag 8.april.

Inngangen til treningsleiren var at vi skulle trene slik at alle skulle kunne fullføre og trene alle treningene. Det klarte vi nesten, to tre småskader gjorde at 18 av 21 spillere var med fredag.

Første trening var mandag kl.20:00 etter at vi hadde startet med et spillemøte i forkant. I og med laget er sjeldent samlet handlet møte om oppspillsmønster. Treninga var på gress og vi trente mye på formasjon og samhandling. Flott trening.

Tirsdag hadde vi spillemøte kl. 18 og kamp kl. 21:00. Planen var å gjenkjenne de tingene vi hadde trent på og snakket om på møtene. Kampen var vellykket og vi vant 4-2, og det var tydelig at spillerne hadde tatt lærdom. Spesielt så vi at vi var blitt mye bedre på offensiv markering. Kampen gikk på kunstgress.

Onsdag hadde vi trening kl. 11:00 og det ble vektlagt restitusjon hvor treninga ikke skulle tære på muskler og ledd. Keeperne fikk jobbe mye med igangsetting. Den ble avsluttet med drag.

Torsdag og fredag var treninga preget av mye ballberøring og teknisk trening, noen avslutninger og litt løping.

En vellykket treningsleir !
Spillerne bedre kjent. Flere treninger sammen som er helt avgjørende for oss mtp at vi er spredt over hele Troms, og lagfølelsen er styrket. Leiren er et bra fundament å bygge videre på. Det er nå helt opp til spillergruppen om hvor god sesongen blir. Klarer guttene å holde fokus, trene godt og møte til alle felles aktiviteter, kan vi få en god sesong. Grovfjord som klubb har lagt alt, og mere til, tilrette for at vi på a- laget skal kunne prestere bra.
Tusen takk for det.

En stor takk til Geir Pedersen som var med på treningsleiren og bidro som hjelpetrener og dommer. Fantastisk !

Mvh Stian, Bjørn-Erik og Agnar.

Spillerne samlet i Barcelona.Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.