Årsmøte avholdt uten ny leder

Postet av Grovfjord Idrettslag den 29. Mai 2020


Onsdag 27.05.20 ble det avholdt årsmøte i idrettslaget på Huset i Havet. Det var 16 deltakere på møtet. Årsmelding, regnskap 2019 og budsjett for 2020 ble enstemmig godkjent. I år er idrettslaget igjen i en situasjon der vi står uten leder, men likevel består det nye styret av solide folk med lang og bred erfaring og årsmøtet har gitt styret godkjennelse til å velge leder internt i styret, eventuelt lete videre etter en utenfor og innkalle til ekstraordinært årsmøte dersom noen skulle takke ja til vervet. 

Det nye styret består av:

Øyvind Strøm - Styremedlem
Thomas Haugland - Styremedlem
Ann-Eli Edvardsen - Styremedlem
Ronny Pettersen - Styremedlem
Nils Arne Sjøvoll - Styremedlem
Laila Benjaminsen - Styremedlem
Magne Thomassen - Varamedlem

Finn Johnsen har takket ja til å fortsette som regnskapsfører, mens Per Sandengen også har sagt ja til å fortsette å ta seg av å administrere regninger/fakturaer samt ha kontakt med regnskapsfører.

At klubben står uten leder er ingen ukjent situasjon for idrettslaget, men vi er sikre på at det nye styret vil finne en løsning til det beste for laget. 

Vi ønsker det nye styret lykke til i jobben videre!

Årsmeldinga og regnskapet for 2019 finner du i menyen "Klubben" og "Årsmeldinger", eller klikk HER.
Aldri før har det vært viktigere å betale kontigent

Postet av Grovfjord Idrettslag den 30. Mar 2020

Aldri før har det vært viktigere å betale inn kontingenten til idrettslaget. 

Troms og Finnmark idrettskrets (TFIK) er kjent med at det finnes tilfeller hvor noen tenker at det ikke er nødvendig å betale kontingent og treningsavgift til idrettslaget sitt. TFIK ønsker å dele noen tanker til idretten i Troms og Finnmark i forbindelse med dette. 

Idrettslagene våre er ikke en butikk, men et felleskap. 

Hos oss er du ikke kunde. Du er medlem. Norsk idrett består av en forening av frie og selvstendige foreninger. Idrettslagene er ikke-fortjenestebaserte. Utbyttet tilbys gjennom tilbud om fysisk aktivitet. Av egennytte, men også med stor samfunnsnytte som konsekvens. Kontingenten, eller medlemsavgiften, i idrettslag fastsettes av medlemmene selv, på årsmøtet. Denne utgjør et viktig årlige bidrag til idrettslagets drift. Kort sagt; selve grunnmuren i idrettslaget.

Idrettslagenes økonomiske grunnlag

Ganger man opp medlemsavgiften med antall medlemmer vil man alltid finne at dette ikke tilsvarer i nærheten av omsetningen til idrettslaget. Heller ikke summen av kontingent, treningsavgift og dugnadsinntekter er nok til å dekke det kostnadsnivå aktivitetstilbudet til medlemmene medfører. Overskuddet til Norsk Tipping gjennom lokale aktivitetsmidler, grasrotandel og midler til idrettsanlegg er avgjørende viktige for norsk idrett. I tillegg utgjør ulike kommunale tilskudd omtrent det dobbelte av overskuddet til tippingen. Og på toppen av dette kommer sponsorinntekter.

Det er summen av alt dette som gir grunnlag for idrettslagenes fantastiske, og hovedsakelig, dugnadsbaserte tilbud til sine medlemmer.

Nå rammes også mange idrettslag av tapte inntekter

Alle idrettslag rammes ikke like hardt. Men det rammer både store og små. Fordi arrangementer, turneringer, dugnad og sponsorinntekter forsvinner. 

Dersom man i tillegg unnlater å betale inn den årlige kontingenten som pleier å komme på vårparten forverres situasjonen og likviditeten i idrettslagene ytterligere. 

Det norske samfunnet og verden for øvrig står i dag som kjent i en situasjon som savner sidestykke. Saken er større enn idretten og rammer oss alle. Direkte eller indirekte. Ut over den åpenbare faren for befolkningens helse vet vi at pandemien rammer offentlige tjenester og næringsliv hardt. Noe som igjen rammer arbeidsplasser, og den enkeltes økonomi.

Idrettslagene følger selvsagt lojalt opp og har tatt «time-out». Dette gjør man i lojalitet og solidaritet med offentlige beslutninger nasjonalt og lokalt.

TFIK oppfordrer nå alle våre medlemmer som fortsatt evner det, om å betale sin kontingent, på lik linje med at vi alle forsøker å støtte opp om næringslivet og andre som har utfordringer.

Samtidig oppfordrer vi idrettslagene til å fortsette å vise storsinn overfor medlemmer som har fått private økonomiske utfordringer i denne situasjonen.

Så ser vi alle med glede fram til den dagen da idrettslagene igjen kommer sterkt tilbake. For igjen å bidra til norsk idretts visjon om «idrettsglede for alle»!


Troms og Finnmark idrettskrets

Sylvi Ofstad, organisasjonssjef
Årsmøtet avlyst inntil videre

Postet av Grovfjord Idrettslag den 13. Mar 2020

Årsmøtet er avlyst inntil videre pga Corona situasjon. Mer info kommer. 
Marcus Ursin Ingebrigtsen klar for Grovfjord

Postet av Grovfjord Idrettslag den 12. Mar 2020

Det er nå klart at Marcus Ursin Ingebrigtsen blir å finne i grovfjordtrøya kommende sesong. I dag kom melding fra Fotballforbundet om at han er spilleklar fra i morgen.
Velkommen skal du være, Marcus!

Så får se om det blir gjennomført en sesong etter planen. Pr i dag er mye uklart og usikkert. Men vi håper situasjonen bedrer seg utover våren og at det vil bli mulig å spille sesongen som planlagt, evt. redusert som en enkel serie.


 
All idrettsaktivitet avlyses med umiddelbar virkning

Postet av Grovfjord Idrettslag den 12. Mar 2020

All idrettsaktivitet avlyses med umiddelbar virkning


På bakgrunn av helsemyndighetenes føringer i den vanskelige koronasituasjonen ber Norges idrettsforbund og olympiske og paralympiske komité om at all idrett, treninger og konkurranser opphører med umiddelbar virkning.

Breddeaktiviteter stoppes ut april i første omgang!

Postet av Grovfjord Idrettslag den 12. Mar 2020

Breddeaktiviteter stoppes ut april

Dette innebærer all form for trening, samlinger og kampaktivitet i fotballen.

 

Ball liggende på øde bane.


Norges Fotballforbund har vedtatt at all breddeaktivitet stoppes ut april. Dette innebærer all form for trening, samlinger og kampaktivitet.

Vedtaket kommer som følge av FHIs anbefalinger om tiltak for å hindre spredning av koronaviruset i Norge. NFF følger situasjonen tett og er sammen med NIF i løpende dialog med helsemyndighetene.

Onsdag kom helsemyndighetene med nye retningslinjer for gjennomføring av arrangementer i Norge, og på bakgrunn av dette har NFF besluttet å innstille all aktivitet på breddenivå. Idrettslag som har spørsmål vedrørende dette bes ta kontakt med sin lokale fotballkrets. Informasjon vil også bli oppdatert på fotball.no

- Vi har over 370 000 aktive medlemmer, og veldig mange er involvert i fotballen på ulike måter hver eneste dag. NFF har et stort samfunnsansvar, og i likhet NIF og resten av Idretts-Norge tar vi situasjonen på alvor og følger rådene fra helsemyndighetene for å bidra til å begrense spredningen av koronaviruset, sier Pål Bjerketvedt, generalsekretær i Norges Fotballforbund.

I løpet av dagen vil det komme en oppdatering på hva som skjer med Toppserien, Eliteserien, 1. divisjon kvinner, OBOS-ligaen og PostNord-ligaen.

NIF oppdaterer løpende sin informasjon til alle klubber, hvor du også finner ofte stilte spørsmål og svar.
Se NIF sin info her.


Det vises til informasjon om at all breddeaktivitet stoppes i NFF til utgangen av april. NFF planlegger fortsatt at ordinære kamper i NM skal gjennomføres med justerte datoer. Det medfører at alle spilte og kommende kvalifiseringskamper til NM utgår. Lagene til NM vil velges ut på bakgrunn av tabell plassering/poeng (respektive nivåer) etter sesongen 2019. Total skal 128 lag med i NM. Detaljer om dette vil  komme noe senere. Vi håper på forståelse for dette i en krevende situasjon for alle – og at alle i norsk fotball kan bidra i dugnaden med å hindre spredning av Corona viruset.
BCC Hålogalandsløpet 2020 er avlyst!

Postet av Grovfjord Idrettslag den 11. Mar 2020

Etter råd fra Folkehelseinstituttet (FHI) og nasjonale myndigheter om en nasjonal dugnad for å begrense smitte av coronvirus avlyses derfor BCC Hålogalandsløpet 2020.

BCC vil innen kort tid ta direkte kontakt med den enkelte deltaker som er påmeldt for å avtale refusjonsordning, så derfor trenger kontakt oss vedrørende dette. 

 

For styret Border Crossing Challenge (BCC)

Finn Magne Simonsen

Styreleder
ÅRSMØTE 2020

Postet av Grovfjord Idrettslag den 7. Mar 2020
BCC HÅLOGALANDSLØPET 2020

Postet av Grovfjord Idrettslag den 3. Mar 2020BCC HÅLOGALANDSLØPET 2020

MER INFORMASJON OG PÅMELDING
Sunniva vant Sonemesterskapet 2020

Postet av Grovfjord Idrettslag den 15. Feb 2020

Sunniva Haukebøe vant i dag 14-årsklassen i Sonemesterskapet 2020. Nå venter Hovedlandsrennet på Hamar. Deretter venter Arctic Winter Games i Whitehorse, Canada, der hun representerer Sápmi. Grovfjordjenta som går for Fjell Skilag viser gode takter i skisporet og det blir spennende å følge henne videre i karrieren. Grovfjord Idrettslag gratulerer med seieren og ønsker henne lykke til videre!
Innebandyturnering i Harstad

Postet av Grovfjord Idrettslag den 18. Jan 2020

GROVFJORD SJARKS har vært på innebandyturnering i Harstad. Vi stilte hele 5 lag og 26 unger fikk rast fra seg mot lag som Senja Trolls og Narvik Wizards. Kjempeartig!


 
Vinnere jubileumslotteri

Postet av Grovfjord Idrettslag den 3. Jan 2020


Resultat trekning Jubileumslotteri 80 år Grovfjord IL 2019:

1. Premie – Reisegavekort kr. 10 000,-
Vinner: Loddnr 0755 – Marianne Bendiktsen
2. Premie – IPad 128 GB, HLK
Vinner: Loddnr 0854 – Annette Jørgensen
3. Premie – Sykkel Diamant Aeon 20, G-Sport Harstad
Vinner: Loddnr 1239 – Kristin Åsli
4. Premie – Gassgrill Sunwind, Monter Per Strand
Vinner: Loddnr 1387 – Berit Anne Reinas
5. Premie – DAB Radio, NorEngros Harstad
Vinner: Loddnr 0950 – Ole M. Ellefsen
6. Premie – Grovfjord IL drakt, Grovfjord IL
Vinner: Loddnr 0249 – HLK Produksjon AS

Alle vinner vil kontaktes! 🙂🙂
Takk alle som har bidratt som loddselger og/eller loddkjøper!