Dommer: Espen Ludviksen, FK Landsås
Tilskuere: 18 bet.
Været: Strålende sol, ca 15 gr

Målene:
84. min. 0-1 Alexandru-Cosmin Patrascu
86. min. 0-2 Vegard Knudsen

Grovfjords startellever:
Thomas Finvåg (debut), Stian Christensen 63., Eirik Christensen, Øyvind Pedersen, Magnus Johnsen, Eirik Myrvang, Gaute Roaldsen 83., Sindre Brandsegg, Viktor Framvik 18., Jonas Rasmussen og Jonas Svendsen.

Innbyttere:
Gholam Hossini 18., Mikkel Tollefsen 63. (debut), Even Bjørnå 83., Daniel Pedersen, Sivert Antonsen og Luis Hlawatschke.

Gule kort Grovfjord: Eirik Christensen, Jonas Rasmussen og Jonas Svendsen

Skal cornere i mot være vår akilleshæl denne sesongen? Etter bare fire spilte kamper er faktisk spørsmålet betimelig å stille etter nok en gang registrere at «corner er mål» for motstanderen.

Nå skal vi ikke dra slutningen for langt heller, bare fire kamper gir egentlig ikke grunn til en slik konklusjon for hele sesongen. Men at spørsmålet blir tatt opp er forståelig når hele fem av seks mål i mot så langt er gjort etter cornere. Men målene har en årsak.

Vi kan samtidig si at det er fantastisk godt gjort av Grovfjord bare å ha sluppet inn ett eneste spillemål hittil. Det viser deffensiv styrke som på mange måter veier opp for cornerne.

På forhånd var dagens motstander utsett å bli en utfordrende oppgave for våre gutter. Men selv vårt skadeplagede mannskap hadde så visst ikke tenkt å stå med lua i hånda i møtet med øksneslaget.

Morild er kjent for innsatsfylt og aggressivt spill og det var intet unntak i ettermiddagens oppgjør. Hjemmelaget skjønte hvor lista kom til å ligge og var med på det kraftfulle spillet, helt fra start. Det gjorde at finspillet ble lagt til side, i stedet ble det «kriging» og dueller som ble de sentrale elementene i kampen.

Dette medførte at det ble skapt få store muligheter i løpet av kampens 90 minutter, og det så nesten ut som om det skulle ende som en målløs affære.

Like før Morilds to cornermål hadde Grovfjord mulighetene til å avgjøre kampen selv. Først et godt gjennomspill på Jonas R. Han dro seg ned mot dødlinja, men det var knapt en grovfjordspiller foran kassa da innlegget kom. Kanskje burde Jonas ha lobbet over en utrusende morildkeeper i stedet? Men dette må sees i etterpåklokskapens lys

Et par minutter senere fikk hjemmelaget nok en gylden mulighet etter å ha blitt tildelt frispark på omkring 18-20 m, rett foran mål. Men dessverre lykkes vi ikke her heller.

Men nå er fotballen en gang skapt slik, dessverre i dag, at når en selv ikke utnytter mulighetene gjør motstanderen det.

Likevel er det godt å bivåne fra sidelinja er at vi i høyeste grad er med i kampen, ja sågar i lange perioder i andre omgang, styrer banespillet, men hvor vi dessverre ikke makter komme til mange nok gode sjanser.

Og i en såpass jevn kamp blir det også snakk om å ha marginene på sin side.
Det hadde ikke vi i dag.

Trener Bjørn-Fagerlirøen var skuffet over utfallet av kampen i dag, når oppgjøret var jevnspilt.
-I første omgang holdt vi ballen for lite på bakken. Det ble for ofte slått for langt pga vi ble med på Morilds oppjagede tempo.

-I andre omgang fikk vi justert laget, hadde mer spill, men skapte for lite målsjanser. Vi merket offensivt at Viktor måtte gå ut. Og når vi ikke makter score på våre muligheter tar gjerne motstanderen bedre vare på sine.